Отопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и тераси

Отоплението на ресторанти в монолитно изградени постройки, с неголеми витрини и добра изолация често се осъществява с климатична техника. Недостатък на този тип отопление е високата цена на инсталацията, необходимостта от почти постоянна работа на климатичната техника, както и момента на дефростиране. При по ниски външни температури, често климатиците не смогват качествено да отопляват. От друга страна тази техника е неефикасна за отопление на остъклени заведения,  такива закрити с винил , временни обекти, шатри за събития  и т.н. 

Много заведения работят в определен интервал в денонощието и е нерентабилно  постоянното отопление на помещението.  За предпочитане е бързо и шоково затопляне и създаване на комфорт за кратко време. 

Бързо и лесно решение е поставянето на допълнителен източник на топлина при изградена климатична система като електрически калорифери, които ще компенсират разликите в температурите и ще подпомогнат работата на климатиците. Master  предлага електрически калорифери с мощност от 2 до 40 kW. 

Едно добро решение е монтирането на инфрачервени електрически отоплители в помещенията. Тяхното преимущество е че отдават  веднага топлината върху хората и предметите, не консумират кислород, няма миризма при тяхната работа, нито движение на въздуха.  Ние предлагаме  модели Goldsun и Elkon, с мощност от 2 и 4 Kw, монофазни, работещи на 5 или 4 степени мощност, с дистанционно управление. Същите модели се прадлагат и със захранване с природен газ. 

С по голяма мощност са дизеловите инфрачервени отоплители.  Подходящи модели са  XL61,  както и всички модели Veltron.

Veltron са иновативни инфрачервени дизелови отоплители с мощност от 10 до 40 kw. Имат вграден катализатор, който унищожава 99,9% от вредните газове и прави практически излишно ползването на димоотвод. Освен това те са забележително тихи - само 32 db.  За постигане на по ниски нива на шума се предлага универсален шумозаглушител, който редуцира шума до 20 db. Имат вграден термостат, голям 8 инчов дисплей и дистанционно управление. Като допълнение се предлага и wifi модул за управление и настройки от разстояние.  Изключително икономични и функционални, те работят с дизелово гориво, биодизел или керосин. Могат да се ползват практически навсякъде, дори и на открито.  

При отопление на шатри и големи помещения се предлагат индиректни дизелови или газови отоплители с мощност от 20 до 235 kw. Те се ползват самостоятелно или като част от отоплителна система с въздуховоди.

СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на хале. Избор и решения.Резервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплителиПроизводство и съхранение на вино. Приложение на влагоуловителите при винопроизводство
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.