Инфрачервени дизелови отоплители

Инфрачервените дизелови отоплители VELTRON са много ефективни революционни отоплителни устройства. Най-малкият модел дизелов отоплителен уред консумира само 50W електроенергия на час и максимум 3-4 L дизелово гориво на ден. Нагревателите са подходящи за използване както на закрито, така и на открито без необходимост от отделна димоотводна тръба. Екологично отговорен и без мирис, той елиминира 99,99% от дима, което прави ненужно използването на комин.

За разлика от традиционните вентилаторни нагреватели, инфрачервената топлина се разпространява равномерно във всички посоки.
Разнообразни горива: Работи с керосин, дизел или биодизел, предлагайки гъвкавост и ефективност.
Екологично отговорен: Елиминира 99,99% от токсичните изпарения, което прави ненужно използването на комин. Изберете зелена технология без компромис с производителността.
*Усъвършенствана технология: включваща горелка и помпа, която задвижва горещ газ през тръби с керамично покритие, произвеждайки интензивна инфрачервена топлина и унищожавайки токсичните газове.
*Незабавна ефективност: Осигурява незабавна топлина веднага щом се включи, идеален за спешни нужди.
*Икономичен
*Мощно и равномерно отопление, идеално за големи пространства.
- Екологично решение, отговарящо на най-строгите стандарти за емисии.
- Здрав и издръжлив дизайн, подходящ за взискателни среди.
Много тиха работа : Само 32 dB. Опция за шумозаглушител редуциращ шума до 20 dB. Опция Wifi.
Вграден термостат; Капачката на резервоара за гориво е непропусклива - няма вентилационен отвор на капачката и уплътнението на капачката. Вентилацията е решена по друг непропусклив начин. Ако нагревателят се преобърне, горивото няма да изтече от резервоара. Нагревателят може да се транспортира с пълен резервоар за гориво в изправено положение, на колела.
Всички нагреватели имат големи 3" колела за лесно търкаляне/плъзгане по неравен терен/под.
Нов голям 8" LCD сензорен контролен панел.
Има брояч на часовете за следене на интервалите за поддръжка.
Предимства на инфрачервения нагревател:
Бързо и ефективно разпределение на топлината, пренос на топлина върху вещи и хора, без въздушен поток
Без мирис, без замърсяване
Нагревателя може да отоплява до 330 m²
Лесна цифрова система за управление с таймер, дистанционно управление
Тих, само 32 dB
Преносим (на колела)
Възможност за използване при екстремни външни условия, като сняг и мъгла (с изключение на дъжд)
Дисплей с индикатор за нивото на горивото (изключва се автоматично, след като горивото свърши)
Лесна поддръжка.
Проектирани и предназначени за отопление на:
големи гаражи, инструменти под наем, сервизи за автомобили и трактори (топлят, топят ефективно снега по машините), складове за селскостопанска техника, строителни обекти (особено сушене на бетон, замазки и мазилки, лакирани или боядисани повърхности), открити тераси (ресторанти, домашни тераси, летни кухни), кетъринг услуги, събития на открито (шатри), търговски зали, павилиони, изложбени зали, PVC зали, центрове за отдих, производствени помещения, фитнес зали и спортни салони, църкви и други неотопляеми помещения.
СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на хале. Избор и решения.Резервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплителиПроизводство и съхранение на вино. Приложение на влагоуловителите при винопроизводство
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.