Отопление на халета

Отоплението и вентилацията на големи производствени и складови помещения обикновено е много скъпо. Инсталирането и употребата на традиционни отоплителни системи, често е свързано с високи разходи и ниска ефективност. Топловъздушните отоплители позволяват бързото и ефективно затопляне на големи помещения, осигуряват постоянен приток на горещ въздух, както и правилна циркулация. Богатият набор от модели, работещи на различни видове горива, позволява отопляването както на големи помещения, така и на определени части от помещения, например отделни работни пространства (това включва и отопление на определени места).

В зависимост от обема, предназначението, целта се използват индиректни или директни дизелови отоплители, газови отоплители, електрически или инфрачервени дизелови отоплители. Решение могат да бъдат както мобилните ,така и стационарните отоплители.

Свържете се с нас  и ще Ви помогнем да вземете оптималното решение :  partnersons@gmail.com;  +359878528381 ( Viber,  WhatsApp)

 

Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
ОтоплителиПречистване Дезинфекция ДезинсекцияИзпарителни охладители Bio Cooler. Evaporative CoolersПрофесионални мобилни климатициВлагоуловителиВентилаториДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за горива и маслаПомпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.