Отопление на хале. Избор и решения.

Отоплението и вентилацията на големи производствени и складови помещения обикновено е много скъпо. Инсталирането и употребата на традиционни отоплителни системи, често е свързано с високи разходи и ниска ефективност. Топловъздушните отоплители позволяват бързото и ефективно затопляне на големи помещения, осигуряват постоянен приток на горещ въздух, както и правилна циркулация. Богатият набор от модели, работещи на различни видове горива, позволява отопляването както на големи помещения, така и на определени части от помещения, например отделни работни пространства (това включва и отопление на определени места). Ако целта е локално отопление в голямо по площ хале, един удачен избор е използването на инфрачервени дизелови отоплители или инфрачервени електрически.  Това води до икономия на гориво или електричество, а се постига  пълен конфорт на работещите в определен участък от халето. Инфрачервените дизелови отоплители Veltron са изключително икономични, тихи - само 30 dB шум с възможност за редуциране до 20, и благодарение на своята конструкция и компоненти не се нуждаят от комин като доставят над 99% чист въздух.

В зависимост от обема, предназначението, целта се използват индиректни или директни дизелови отоплители, газови отоплители, електрически или инфрачервени дизелови отоплители. Решение могат да бъдат както мобилните, така и стационарните отоплители.

Изборът на индиректни отоплители за отопление на халета и складове може да бъде добра стратегия, особено ако имате нужда от постоянно и равномерно отопление. Ето някои важни аспекти, които трябва да вземете предвид:

 1. Какво са индиректните отоплители?

  • Индиректните отоплители са устройства, които използват гориво (като дизел или газ) за генериране на топлина. 
 2. Предимства на индиректните отоплители:

  • Безопасност: Тъй като горивото не е директно в контакт с въздуха в отоплитяемото помещение няма риско от отравяне с въглероден оксид. Температурата на изходящия въздух не толкова висока, че да предизвика пожар
  • Ефективност: Индиректните отоплители обикновено имат висока ефективност достигаща до 93-95 % и могат да поддържат стабилна температура.
  • Подходящи за големи пространства: Те са подходящи за отопление на големи халета и складове.
 3. Как да изберете правилния индиректен отоплител:

  • Мощност: Изберете отоплител с подходяща мощност спрямо обема на помещението. Обикновено се изчислява в киловати (кW).
  • Тип гориво: Разгледайте различните видове гориво (дизел, биодизел, газ, керосин или електричество) и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди и налични ресурси.

Едно от най-големите преимущества на отоплителите Master е тяхната мобилност. Те могат да бъдат лесно премествани от едно на друго място, не се нуждаят от инсталация или разходи свързани с проектиране или узаконяване (с изключение тези на природна газ).

Свържете се с нас  и ще Ви помогнем да вземете оптималното решение :  partnersons@gmail.com;  +359878528381 ( Viber,  WhatsApp)

 

СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на хале. Избор и решения.Резервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплителиПриложение на влагоуловителите при винопроизводство
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.