Резервоари за дизелово гориво

Резервоарите Roth са предназначени за дълготрайно и безопасно съхранение на дизелово гориво (нафта).  Незаменими при съхранение на нафта необходима  за захранване на дизелови котли, горелки, както и като резервоари за резервно гориво на  дизелови генератори. Сред нашите клиенти са общини, детски градини, театър Театро в София, административни сгради, хотели и частни домове, промишлени предприятия като Идеал Стандарт и други. На тяхнато качество и сигурност заложиха Немското посолство в София, Народното събрание и други.    

Концепцията на Roth за съхранение на течни горива се изразява в приоритет на дългосрочна безопасност!

KWT се състоят от висококачествен полиетилен, тестван с многогодишно практическо ползване, гарантиращ дълъг живот на пластмасата (PE-HD), а DWT: полиетилен + поцинкована отвътре и отвън листова стомана с висококачествено полимерно уплътнение.

• Те гарантират защита от дифузия: DWT plus 3: е капсулован в емиссионно-устойчив метален корпус – стоманата осигурява абсолютна защита от дифузия. Пластмасови резрвоари (едно- и двустени): произведен по технология CoEx-PA-Blend* осигуряваща обработка на материала по най-съвременното ниво на технологичното развитие.

• Не пропускащият светлина капсулован метален корпус при DWT осигурява по-добра устойчивост при съхраняване на течно гориво с биокомпоненти.

Резервоарите могат да бъдат свързани с бързи връзки до 25 броя от даден вид, като по този начин се получава обем за съхранение на гориво според необходимостта на всеки. Като допълнителен аксесоар се предлага основен елемент за резервоар включващ: система за пълнене, отдушник, нивомер, система за отвеждане на горивото, както и сонда за препълване при зареждане.

165 Gallon Double Wall Roth Tank

Резервоари SCHÜTZ VET steel

SCHÜTZ VET са резервоари с двойни стени, специално проектирани и сертифицирани за съхранение и транспортиране на дизел и всички продукти, съвместими с HDPE

SCHÜTZ VET са идеалното решение за доставка на гориво на мобилни генератори с голяма автономност, както в промишлени помещения, така и на открито, захранване на горелки, генератори за горещ въздух, селскостопански и строителни машини. Заемайки само 0,82 m² площ, VETs предлагат голям обем за съхранение. Благодарение на техните 2 дръжки,  VET 1000 могат лесно да бъдат преместени, когато са празни от 2 души. Те се състоят от двустранно поцинкована стоманена обвивка със 100% капацитет на задържане, вътрешен резервоар от екструдиран  полиетилен с висока плътност (HDPE) нечувствителен към корозия. Основата е палет от здрава поцинкована стомана, позволяващ движение с палетна количка или мотокар от 4-те му страни.
VET имат 4 отвора, позволяващи до 3 консуматора да бъдат свързани към един резервоар, като същевременно оставят свободен достъп за пълнене.

VET притежават  европейското одобрение на UN/ADR за превоз на опасни вещества.

SCHÜTZ VET steel 1,000 l

Резервоарите за нафта могат да бъдат дооборудвани с колонка за дизелово гориво с пистолет и брояч (12,24,220 V) или с компактна система на 12 V от помпа със смукател и пистолет.  

 

Към продуктите

СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на хале. Избор и решения.Резервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплителиПроизводство и съхранение на вино. Приложение на влагоуловителите при винопроизводство
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.