Отопление на оранжерии

За отопление на оранжерии могат да се ползват газови отоплители на пропан/бутан BLP, като се предлагат мощности от 10 до 103 kw/h с пиезо или електронно запалване. Към BLP "E"- отоплителите с електронно запалване може да се присъедини термостат за контрол на температурата.

За оранжерийното отопление се предлагат и дизелови отоплители с директно или индиректно горене. И към двата вида може да се включи термостат. Дизеловите отоплители MASTER работят както с обикновеното дизелово гориво предлагано по бензиностанциите, така и с дизеловото гориво за отопление (червената нафта за отопление). 

Благодарение на големия обем топъл въздух се постига бързо затопляне на оранжерията. Уредът се включва или изключва при достигане на определена температура и я поддържа. Не се налага постоянна работа на отоплителят. Отлично решение за отоплението на оранжерии са индиректните отоплители FARM . Те са снабдени с отделна дизелова или  газова горелка /по избор/. Могат да бъдат поставени  както на пода , така и окачени в подпокривното простаранство. Отоплителите FARM  се характеризират с висок напор на изходящия въздух и при нужда могат да захранват въздуховоди.

Отоплителите Master  се използват и  за шоково, бързо затопляне на оранжерии при обилни снеговалежи.

 
ОтоплителиПречистване Дезинфекция ДезинсекцияИзпарителни охладители Bio Cooler Мобилни климатициВлагоуловителиВентилаториДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за горива и маслаПомпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.