Охлаждане на зали, фитнес зали, спортни балони

Охлаждането на големи пространства често е свързано с големи инвестиционни разходи, сложни инсталации  и последващи експлоатационни разходи.  Изпарителните охладители дават едно отлично решение в този случай.  Големия обем охладен въздух който те доставят се осигурява с до 80 -90 % по ниски разходи отколкото при  климатичната техника.  При монтирани стационарни изпарителни охладители в помещението се вкарва пресен, филтриран и охладен въздух. Постоянната смяна на въздуха създава здравословна и комфортна среда срещу минимални разходи.  Също така трябва да се има предвид, че  вирусите са склонни да процъфтяват в застоял, невентилиран въздух.  В действителност повечето климатични системи използват рециркулиран въздух, което означава, че същият застоял въздух остава в пространството. Лошо поддържаната система може също да се превърне в среда за размножаване на вируси и бактерии, тъй като капчиците вода се утаяват в кондензационния съд или около отворите и каналите. Докато  при използването на климатици помещенията трябва да бъдат сравнително добре уплътнени, за да бъде климатикът ефективен, изпарителните охладители могат да работят с максимална ефективност при отворени врати и прозорци , което води до многократна промяна на въздуха в помещението. 

За да бъде създаден максимален комфорт, Българската федерация по баскетбол се довери на изпарителните охладители на MASTER CLIMATE SOLUTIONS

В спортна зала Триадица, са инсталирани 2 броя изпарителни охладители  BC 230. Всеки един от тях преработва - филтрира и охлажда 18 000 м3/час.  Изпарителен охладител е изнсталиран и в зала Универсиада. Същевременно федерацията закупи няколко мобилни изпарителни охладителя за да се ползват там където има нужда. 

По думите на г-н Глушков обстановката в зала Триадица  е много по комфортна сега, отколкото в много подобни зали в Италия.  

Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
ОтоплителиПречистване Дезинфекция ДезинсекцияИзпарителни охладители Bio Cooler. Evaporative CoolersПрофесионални мобилни климатициВлагоуловителиВентилаториДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за горива и маслаПомпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.