Охлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони

Охлаждането на големи пространства често е свързано с големи инвестиционни разходи, сложни инсталации  и последващи експлоатационни разходи.  Изпарителните охладители дават едно отлично решение в този случай.  Големия обем охладен въздух който те доставят се осигурява с до 80 -90 % по ниски разходи отколкото при  климатичната техника.  При монтирани стационарни изпарителни охладители в помещението се вкарва пресен, филтриран и охладен въздух. Постоянната смяна на въздуха създава здравословна и комфортна среда срещу минимални разходи.  Също така трябва да се има предвид, че  вирусите са склонни да процъфтяват в застоял, невентилиран въздух.  В действителност повечето климатични системи използват рециркулиран въздух, което означава, че същият застоял въздух остава в пространството. Лошо поддържаната система може също да се превърне в среда за размножаване на вируси и бактерии, тъй като капчиците вода се утаяват в кондензационния съд или около отворите и каналите. Докато  при използването на климатици помещенията трябва да бъдат сравнително добре уплътнени, за да бъде климатикът ефективен, изпарителните охладители могат да работят с максимална ефективност при отворени врати и прозорци , което води до многократна промяна на въздуха в помещението. 

За да бъде създаден максимален комфорт, Българската федерация по баскетбол се довери на изпарителните охладители на MASTER CLIMATE SOLUTIONS

В спортна зала Триадица, са инсталирани 2 броя изпарителни охладители  BC 230. Всеки един от тях преработва - филтрира и охлажда 18 000 м3/час.  Изпарителен охладител е инсталиран и в зала Универсиада. Същевременно федерацията закупи няколко мобилни изпарителни охладителя за да се ползват там където има нужда. 

По думите на г-н Глушков обстановката в зала Триадица  е много по комфортна сега, отколкото в много подобни зали в Италия.  

Към продуктите

СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Видове влагоуловители, приложениеИндиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на халетаРезервоари за дизелово горивоОтопление на оранжерииОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители 10 - 103 kWЕлектрически отоплители 2 - 40 kWОхлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици MasterДизелови отоплители MasterЕлектрически отоплители Master Въздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители Master Bio Cooler. Evaporative CoolersПрофесионални мобилни отоплители Master на дизел, газ, електрически и инфрачервени.
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване Дезинфекция ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.