Газови отоплители

Газовите отоплители Master осигуряват моментално отопление на големи обеми. Тези уреди са изключително икономични, здрави и ефективни. Преносимите газови отоплители са с директно горене и са подходящи за помещения с добра вентилация  като фабрики, складове, строителни обекти. Газовите отоплители на пропан, пропан/бутан са с топлинна мощност от 10 до 103 киловата. Преносимите газови калорифери Мастер работят с пропан/бутан или пропан. Те са два вида: механични и електронни. Механичните са с пиезо запалване, ръчно и към тях не може да се подвключва термостат за контрол на температурата.

Механични модели: BLP 17М, BLP 33 МBLP 53 М, BLP 73 М.

Електронните модели  газови отоплители са с електронна платка, автоматично запалване и към тях може да се подвключи термостат, който контролира температурата в помещението като включва /изключва уреда  при достигане на определена температура. Модели електронни газови отоплители: BLP 33 ETBLP 53 ET, BLP 73 ET, BLP 103 ET.

Master CF 75 е газов отоплител, който работи с пропан-бутан или приоден газ. Тъй като газта е едно от най-евтините горива на пазара, уредът е поразително икономичен и изключително ефективен. 

Отоплителят е с искрово запалване, което гарантира по-голяма надеждност от всяка друга система. Мощността на уреда от 75 kW е оптимална за нуждите на птицевъдството. Отоплителните инсталации, използвани в помещения за отглеждане на птици, най-често се състоят от няколко подобни уреда, разположени на около десет метра един от друг. Така се осигурява циркулация на въздуха и възможност за отопление на цялото помещение или само на избрани зони в него. Компонентите на отоплителя са израбоени от висококачествени материали, а корпусът от неръждаема стомана е изключително устойчив на корозия и механични повреди. Трябва също да се отбележи, че компонентите на отоплителя са защитени от праха и замърсяванията, присъщи на помещенията за отглеждане на животни.  Уредът може да бъде инсталиран вътре  или извън сградата. В зависимост от типа инсталация се предлагат различни аксесоари, като монтажни комплекти, вериги и разклонители на въздушната струя. Стандартният отоплител се доставя с комплект за преоборудване от пропан-бутан към природен газ. 

Индиректни газови отоплители:

Характеризират се с висок обем топъл въздух, висока изходяща температура и налягане, гарантират 100 % чист въздух-изгорелите газове  се евакуират навън. Снабдени са с отделна газова горелка (на пропан или метан/природна газ), топлообменник,  висококачествена стоманена горивна камера и електроника. Изключително икономични, здрави и надеждни уреди. Модели индиректни газови отоплители: Farm, CH,  BH и SP.

С FARM  оборудвахме 60 халета по 1 дка в птицеферма Градус в град Ямбол, около 30 халета в град Оризово - Херон, оранжерии в Ново село (Пазарджишко), Говедаре, Благоевград и т.н. 

 Газовите отоплители имат широко приложение за отопление в строителството, в халета, складове, работилници и цехове, отопление на промишлени обекти, оранжерии, отопление на ферми и птицеферми.

Към продуктите:

СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на хале. Избор и решения.Резервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплителиПроизводство и съхранение на вино. Приложение на влагоуловителите при винопроизводство
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.