Електрически отоплители / калорифери

Master предлага широка гама електрически калорифери с различна отоплителна  мощност.

Монофазни калорифери са  с мощности: 1.8 kw, 2, 3 и 3.3 kw.  Моделите работят на 2 степени,  както и само на вентилатор. Уредите са леки и лесно могат да се пренасят. Те са почти безшумни особено моделите MASTER B 2 PTC и   MASTER B 3 PTC.  .  

Благодарение на високия обем топъл вьздух, който  загряват, те  създават комфорт в помещението и го затоплят в дълбочина. Подходящи са за отопление на офиси, стаи , малки зали, кабини , строителни фургони,  помпени станции и т.н.  Имат широко приложение в строителството при довършителни работи, като не само затоплят, а и изсушават всяка повърхност. Снабдени са с кабел . 

Трифазните калорифери Master са : 5 kw,  9 kw, 15 kw , 18 kw , 22 kw и 30 kw.  Характеризират се с голям обем отработен въздух. Подходящи са за непрекъсната работа.  Работят на 2 степени - 50% и 100 % мощност , както и само на вентилатор. Тези калорифери са изключително здрави като конструкция. Проектирани са да работят при тежки условия.   Подходящи са за отопление на промишлени помещения, сервизи, работилници, зали, салони,  в строителни обекти, мини и т.н. Те имат практически приложение в отоплението навсякъде.  Моделите Master  B 18 EPR,  Master B 30 EPR  и  Master RS 30  са снабдени с количка за по лесно преместване. Тези три модела са снабдени със щуцер и при нужда могат да се присъединят към въздуховоди или към гъвкави тръби специално произведени от Master,  което позволява транспортирането на горещия въздух . 

Храктеристики на калориферите Master :

Вграден стаен термостат
Без консумация на кислород
Без дим, неприятни миризми, влага
Превключвател лято-зима, само за вентилация
Ниско ниво на шум
Автоматично рестартиране
Двигател с термична защита
Нагревателни елементи от неръждаема стомана
Термостат срещу прегряване
Регулиране на мощността
Здрава и устойчива стоманена конструкция
 
СТАТИИ
Как да избера отоплител
Как да избера влагоуловител
Индиректни дизелови отоплителиОтопление на ЦърквиОтопление на оранжерии с минимални разходи за монтажОтопление на халета: хангар за самолетиОтопление на халетаРезервоари за дизелово горивоОхлаждане на спортни зали, фитнес зали, спортни балони Вентилация и охлаждане на Свинеферми с изпарителни охладители Отопление на птицеферми, свинеферми и оранжерии . Отоплители за птицефермиДиректни дизелови отоплителиГазови отоплители Охлаждане на ресторанти с мобилни или стационарни изпарителни охладители Професионални мобилни климатици Дизелови отоплители Електрически отоплители / калорифериВъздействието на неконтролираната влажност върху отглеждането на канабисИзпарителни охладители преимущества и приложенияПрофесионални мобилни отоплители на дизел, газ, електрически и инфрачервени.Видове влагоуловители и приложениеОтопление на ресторанти, заведения, барбекю, зимни градини и терасиИнфрачервени дизелови отоплители
Контакти
гр. София,
ул. "Козлодуй" N 19 - срещу входа за ДЕСПРЕД
Офис
+359 878 528 381
Viber, WhatsApp
Магазин
+359 878 528 385, +359 878 288 445
Сервиз
+359 878 799 586
Facebook
Partnersons
 
Отоплители. АНТ-Официален представител на MasterПречистване на въздуха; Дезинфекция; ДезинсекцияИзпарителни охладители. Bio Cooler Master. Evaporative Coolers. Най-икономичното охлаждане. Професионални мобилни климатици. АНТ-Официален представител на MasterВлагоуловители. АНТ-Официален представител на MasterВентилатори. АНТ-Официален представител на MasterДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за дизелово гориво Помпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.