Изпарителни охладители

Master Climate Solutions предлага пълна гама от преносими и стационарни решения за изпарително охлаждане, които са икономични, ефективни и помагат на потребителите да подобрят техните условия на работа, комфорт и производителност.

Това ръководство има за цел да ви помогне да разберете какво е изпарителното олаждане и как работи, какво може да направи за вас, къде е идеално му приложение и много повече.

 

Като сравнително непозната, но изключително икономична и ефективна алтернатива на други видове климатизация на въздуха, изпарителното охлаждане има потенциал да помогне на много предприятия по света да намалят разходите си, като същевременно увеличат комфорта в закрити и открити пространства .

 
ОтоплителиПречистване Дезинфекция ДезинсекцияИзпарителни охладители Bio Cooler Мобилни климатициВлагоуловителиВентилаториДестратификаториАксесоари MASTERРезервоари за горива и маслаПомпи и колонки за гориваРезервоари за водаПомпи и хидрофорни системиЕлектроинструментиРъчни инструментиМедни тръби и фитингиРезервни части MASTERТръби и фитинги ВиКЕлектроматериалиМалка строителна механизация
OK

Този сайт използва бисквитки за ваше улеснение.
Моля, прочетете Условията за ползване и Политиката за поверителност.